pondělí 14. října 2013

Kunta Kintejev

Sex s ruským černochem z třetí ruky

Mekbílová hledá zápisky v Kulkovníku, lobo na dně lahve Sava, tepujíc přitom zvratky z tepichu a já už si týden můžu nechat o sexu jen zdát. Zase jsem slaměnou vdovou, ovšem aspoň choutky po Rusech a černoších mohu saturovat nákupem v ruském lahůdkářství pod naší ulicí a procházkou malebnou ulicí Ve Smečkách s čokoládovou pusou od bonbonů Děvočka.

Právě tam lze potkat hrdiny naší doby a dnešního postu. Jediné a kriticky ohrožené etnikum ruských černochů na světě! Stejně jako roztroušené rodiny amazonských indiánů jde o komunitu velmi plachou, zejména před zvědavými dobrodruhy v uniformách. Po vzoru přírodních národů se také tihle domorodí hřebci živí lovem. V našem případě však nejde o divoké šelmy ani žáby pralesničky. Kořistí se stávají majitelé prkenic naditých euráčema, v ideálním případě se suitou ožralých kámošů, co slibovali low cost sex&drink. 

Zatímco je soumrak předpokladem k úspěšnému lovu, alternativním denním zaměstnáním bývá prodej prášku ze sušeného spermatu místních bordelů, prodávaného pod eufemistickým obchodním názvem kokain. Takže lístky do kabaretu nebo kokain kámo? Nedáš, dostaneš! Ale abych uspokojila potřeby zadání, byla jsem místopřísežným svědkem, že kromě angličtiny s nezaměnitelným masajským přízvukem mluví plynně rusky!

Tento omamný tělesný vjem ruštiny vypouštěné chraplavým hlasem z odulých rtů a s jointem pevně ukotveným v mezírce předních zubů byl však bohužel také posledním, který tady můžu plaše nabídnout za true story.  Dál moje osobní zkušenosti s mystickým kmenem nevedou. Nejsem muž dychtící po perlách na dně lastur ani držitelkou zlaté kreditky. Považuji za gender diskriminační, že se ani nenamáhají dát mi letáček s akční slevou na orální sex. Ale pokud extláča oplývá zmíněnými atributy, už aspoň ví, kde ruské černochy najde a třeba dovede tuhle hnusnou řetězovku až do černého konce. Nebo do ruského konečníku?

Zato mně nezbude než si zbytek příběhu jen vysnít a kousat si rty nad nezodpovězenými otázkami. Existuje přímá úměra mezi délkou nejdelšího a nejslepenějšího dredu a chloubou ruského černocha? Parazitují v jeho chýši rusi? Jak se říká míšenci ukrajinské striptérky a ruského černocha? A jezdí metrem načerno?

14 komentářů:

  1. Trochu to tu šmíruju, máš báječnej blog, ale až teď jsem se odhodlala napsat :-) Tvý postřehy jsou přesný! Ve Smečkách jsem rok a půl dělala, naproti Darling kabaretu a ožrale nám to tam např. skotsky řvalo už od dopoledne... dík za vzpomínku.... Jooo, kde ty časy jsou...

    OdpovědětVymazat
  2. no fuj ta Praha je ale zkažená ! ani já nejsem muž dychtící po perlách na dně lastur ani držitelkou zlaté karty, tohle teda zkoušet nebudu ... jen dumám (být ženou), kde bych si hledal spíše partnera, jestli Ve smečkách, nebo v Dlouhé ....

    OdpovědětVymazat
  3. A to já jsem zas pro každou pěknou lasturku, o tom žádná!!!

    A teď přijměte prosím ďábelské přiznání: v roce 1974 byli moji rodičové v sovětském svazu (konkrétně na Ukrajině), a hádejte, kdo tam byl počat?

    OdpovědětVymazat
  4. Milena: opravdu inspirativní pracovní prostředí;) P.S. hezké jméno, připomíná mi oblíbenou čokoládovou tyčinku.¨

    extláča: no, ono se ze zadání dalo těžko očekávat, že to skončí příběhem o velké platonické lásce, že? Já bych si hledala životního partnera na Andělu, ale ve svém věku a bez silikonů už bych měla možná více šancí na Štvanici...

    Sejra: myslím, že zrovna tyhle kamarádky bys asi celkem oželel, pokud ti existenciálně neschází adrenalin při čekání na výsledky u kožního. Už jsem si myslela, že spějeme k rozuzlení celého případu, ale černoch asi nejsi, co?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Černoch nejsem, leč už od narození jsem tmavšího opálení, takže kdoví, jak to bylo s tím otcovstvím. A máma mlčí. Prý celých 14 dní pili šampus a vodku, takže si úplně všechno nepamatuje:-)

      Vymazat
  5. pokud vím, tak Sejra jen maká jak barevnej... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, děkuji! A proto si mě zaměstnavatel navýsost cení a po třech letech mi minulý týden zvedl hrubou mzdu o celých 700 Kč:-)))))

      Vymazat
    2. To jsou na bavlníkovou plantáž pěkný prachy!

      Vymazat
  6. Omg! Kunta Kinte...tohohle zaklinadla jsem se snazila cela leta zbavit.. Cert vi, proc mi z cele ucebnice uvizlo v hlave nejvic tohle bizardni otrocke jmeno... No a ted je zpet,to mam za to, ze tak rada ctu tvuj blog :-)))

    OdpovědětVymazat
  7. Asi že je takové melodické a v češtině jednoduchou přesmyčkou získává další kladné body na atraktivitě. Lepší má už snad jen Condoleezza Rice..

    OdpovědětVymazat
  8. Budu asi za blba - ale mně nic neříká Kunta Kinte!
    Možná jsem to slyšela jako cudná dívka, znělo mi to sprostě, tak jsem to zas na příštích 25 let zapomněla. Spíš bych řekla, že jsem to neslyšela nikdy.

    Tak jsem to vygooglila a našla obrázek černocha s řetězem na krku. Tedy jsme se jako cudná dívka nemýlila?! :))
    http://en.wikipedia.org/wiki/Kunta_Kinte

    OdpovědětVymazat
  9. tak tedy
    http://www.rekapitulace.cz/?p=278

    OdpovědětVymazat
  10. Liško, Kunta Kinte je můj hlavní hrdina dětství z "Kořenů" na čestném druhém místě hned po Vinettou. Teď přemýšlím o třetím místě, asi by tam byl Barbánek...

    extláča: poetické zakončení!

    OdpovědětVymazat
  11. psice: zlomil jsem tři šroubováky a dvě kladiva, než jsem to vyladil

    OdpovědětVymazat