čtvrtek 1. srpna 2019

Zázraky pod modřínem


Minule jsme skončili ve vagónu Českých drah, kde to mají s klimatizací podobně jako to měl můj děda s třemi fungl novými páry vlněných papučí ještě s vánoční hvězdou na krabici: Studeného vzduchu by mohlo být dost, ale byla by ho škoda, když máme ještě všichni dost kyslíku o teplotě 35 stupňů s příchutí psího pižma a potu, nad kterým dávno ztratily kontrolu i antiperspiranty s hlinitou solí.

A ve speciálu „jak napsat post v extrémních podmínkách“ budeme pokračovat i dnes. Po mé pravé straně stojí Karlík. Bystrý dítě, který to jednou někam dotáhne, minimálně na zdánlivě žoviálního vyšetřovatele, co z vás vytáhne pravdu i za cenu, že kvůli tomu ohne ústavu základních práv a svobod. 

„A tetó“, začíná Karlík vyšetřování a systematicky přejíždí ukazováčkem po touchpadu notebooku, čímž vytváří v textu dramatické efekty a přesmyčky. „Copak to zase píšeš? Zase něco pro toho naštvanýho chlápka, kterýmu jsme se dovolali se Žmurem, když jsme si půjčili tvůj telefon jako vysílačku?“ Po tomhle úvodu se ke mně zpravidla shluknou i další členové šestihlavého dětského gangu. Někdo se ptá, jestli se dá v zavřeným notebooku topinkovat chleba, někdo jezdí s myší jako s autíčkem a Čičman nad tím vším zpívá zvonivým hláskem „Pásli ovce Valaši, při betlémskej salaši“. 

Všechno je to jen o srovnání. Myslím, že snažit se o psaní v tom vlaku bez klimatizace to bylo vlastně nakonec docela fajn. Někdy přemýšlím i o tom, jaký by to bylo psát během waterboardingu. Možná docela příjemný, pokud by to bylo bez dětí a bez koled.

Ale potom je tady spoustu dalších věcí, které byste museli vidět na vlastní oči. Les, kam se ještě neprokousal kůrovec. Stará studna s nejlepší vodou na světě. „Mně teda nechutná“, přerušuje mě teď Žmur, který jako jediný ze zírajícího gangu umí číst. „Napiš, že je málo chlórovaná.“

Máte to mít, ale hlavně jsem vám chtěla napsat, že svět je o srovnání a taky o okamžicích, které si zapamatujete až do konce života. Vím, že si za pár let nevzpomenu na moření, utrženej kabel od myši a pravděpodobně ani na vánoční koledy. Ale do konce života si budu pamatovat na to, jak jsme šli večer se Žmurem ke kapličce čekat, až za námi dojede eM.

Když jsme vycházeli, bylo to léto jako od Boženy Němcový. Babička na lavičce pod lípou, snopy obilí a chvějící se horký vzduch. Potom se přes slunce převalily první težký mraky. „Já ti nevím, jestli spíš obludně nezmokneme“, říkám to na rovinu, ale Žmur mě uklidňuje, že u kapličkou stojí modřín, pod kterým bylo sucho i po minulý velký bouřce. „Úplně suchá hlína, chápeš to?“ rozumuje Žmur. „To asi proto, že je tam ten svatej obrázek.“

„Hm, to jsem si sebou mohla vzít ten utrženej kabel a myš, jestli by to nesrostlo, když se tam dějou zázraky“ utrousím zas já a potom začne pršet. Něžně. Postupně víc. Dobíháme ke kapličce. Nakonec se nad námi zformuje černá deka na obloze, jako když nad vámi přelétá hejno holubů a všichni se vám na povel vyserou na hlavu třikrát za vteřinu. I ta bouřka je tady jako od Boženy Němcový!

Nejspíš vás stejně jako mě nepřekvapí, že se žádný zázrak se suchou prstí pod svatým obrázkem nekoná. Všude kolem nás lejou proudy vody, unáší bahno a mravence, do toho všeho hřmí a Žmur mi zařve do ucha: „Skrč se!“ 

Zakryje mi hlavu a záda svou bundou. Sedím na bobku, objímám jeho ledový nohy, hýkáme spolu smíchy a vím, že právě tyhle chvíle stojí za všechny urvaný kabely a falešně zpívaný koledy na světě.

Za druhý zázrak se dá počítat, když se ze zatáčky vynoří stříbrná Astra a za pár sekund už vytváříme rozpitý louže na sedadlech. „Já jsem to věděl už zdálky, že jste to vy" kroutí hlavou eM. „Věděl jsem, že nikoho jinýho by nenapadlo schovávat se v lijáku pod děravým modřínem, když je za zatáčkou dvacet metrů od vás zakrytá autobusová zastávka!“

30 komentářů:

  1. Závidím. U nás je teprv fáze "Ty víš, co to je tydlidom?"

    OdpovědětVymazat
  2. Digy: To prijde, az kdyz to clovek uprimne vzda;)

    Quanti: Takova nase klasika. Tim smerem jsme totiz dal nikdy nesli a z pozorovatelny videt nebyla:)

    OdpovědětVymazat
  3. říkám to už dlouho, majitelé Aster jsou veskrze báječní lidé!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, tak trochu astrální bytosti, zjeví se ti jen v nouzi, nebo na zavolání věštkyně Jolandy!

      Vymazat
  4. Ahoj všichni, jmenuji se Aisha Sadat, jsem ženatý 20 let se svým manželem a máme dva syna, jednoho staršího 16 a mladšího je 11 let. Můj manžel mě moc miloval, ale dostal se do bodu, kdy se zapojil do vztahu se ženou, která je jejím spolupracovníkem. Nikdy jsem si to nepředstavoval, ale nějak se změnil jeho postoj ke mně a dětem, jeho pozdní příchod z práce mě nutil přemýšlet nad touto záležitostí. I při mém 20. výročí svatby v březnu se držím dál od sexu, jak slibujeme, že to uděláme na svatbě výročí den, 15 dní před výročí svatby přiznal, že ano, měl sex se svým spolupracovníkem.
    Když jsem byl v práci, přivedl ji do mé postele, to znamená, že jsem s ním pocity naprosto bezcenný, můj duševní stav je plný agonie, myslím, že nemohu zapomenout a obnovit bolest, tato žena měla plnou kontrolu nad ona a nikdy jsem to nechtěla dělat s násilím, chce mě získat, když je rozvedená, řekla, že žárlí na náš vztah a zničí mě tím, že vezme mého manžela. Musel jsem to prodiskutovat s přítelem, který mě požádal, abych našel dobrého kouzla, nejprve jsem nikdy nevěřil tomuto pravopisu Cast, ale musím to zkusit, až když jsem narazil na e-mail PROPHET NOSA UGO na internetu o tom, jak pomohl tolika lidem získat zpět své ex a pomohl jim opravit vztah a učinit lidi šťastnými v jejich vztahu a několika dalších příbězích týkajících se duchovní nemoci a dalších.
    Vysvětlil jsem mu svou situaci a pomohl mi provést některé modlitby, některé byliny a kořeny a malou oběť, kterou jsem udělal, a do 7 dnů se vrátil, aby se omluvil a bylo to pro mě jako zázrak, jsem dnes šťastný že mi pomohl a mohu hrdě říci, že můj manžel je nyní se mnou znovu a nyní se do mě zamiloval jako nikdy předtím.
    Potřebujete ve svém vztahu nějakou pomoc, jako je navrácení vašeho muže, manželky, přítele, přítelkyni, vyhrávání loterií, bylinné léčení nemoci, HIV, pohlavní choroby, astmatu, artritida, fybroid, mrtvice nebo jakýkoli druh nemoci, duchovní problém „Podpora práce, diváci, kteří čtou můj příspěvek, který potřebuje pomoc ohledně jakýchkoli životních problémů, by se měli obrátit na PROPHET NOSA UGO a budete rádi, že jste to udělali.

    E-mail: nosaugotemple@gmail.com
    WhatsApp: +34631686040

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vypadá, jako by to psal Žmur!

      Vymazat
    2. "...malou oběť, kterou jsem uděal" Kolik to asi bude?! Jinak ale vyhrávání loterií bych celkem brala :-D

      Vymazat
    3. Poraďte mi. Přemýšlím a stále se nemohu rozhodnout: navrátit přítele, pohlavní nemoci, nebo fibroid? To je jak dlouhý meníčko v restauraci, člověk pak neví co dřív!

      Vymazat
    4. ...navrátit pohlavní nemoci! Jednoznačně!

      Vymazat
  5. Ty hele... přitahuješ vcelku zvláštní čtenáře.
    Na tom pracuješ nějak systematicky, nebo se to podařilo náhodou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, ale už jsem své věrné čtenářce Aishe odepsala s prosbou o magickou pomoc. Vzpomněla jsem si, kdo mi odešel - přece náš peřinový vzpěrač, pavouk Zbyněk! Pokud se má exotická přítelkyně rozhodne zasvětit mě do modliteb, kořenů a drobných obětí, ráda vám i já hrdě napíšu, že se Zbyněk vrátil!

      Vymazat
  6. To je moc krásné. Úplně se do toho dovedu vžít, jako bych tam byl s Vámi.
    Milan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, takove zazitky na par minut, ktere se vryji pod kuzi na cely zivot.

      Vymazat
  7. Krásné, moc. A pointa nemám chybu :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Jsem velmi překvapen zázračným zážitkem a zázraky dr. Isikola, které se šířily na internetu i po celém světě. Jak úžasně pomohl lidem na celém světě obnovit zpět své ztracené milence, kontaktoval jsem ho poté, co jsem prošel tolika svědectvím různých lidí, jak on mi pomohl přivést zpět milence zpět, řekl jsem mu o svém manželovi, který mě opustil asi před 8 měsíci, a odešel z domu se vším, co jsem měl, byl jsem zmatený, když mi jen řekl, abych se usmíval a měl klid, který mě ujistil, že zvládne vše za pouhých 48 hodin. Po druhém dni, kdy mi můj manžel zavolal, jsem byl tak šokován, vybral jsem hovor a nemohl uvěřit svým uším, opravdu mě prosil, abych mu odpustil a slíbil telefonicky, Vrátil se domů a také mi dal velmi pěkné dárky, jen aby pro něj dokázal svou lásku ke mně, byl jsem tak šťastný, že jsem musel zavolat doktorovi Isikolovi a poděkovat mu, jen mi řekl, abych sdílel dobré zprávy po celém světě „No, pokud potřebujete efektivní a skutečné kouzlo pro každého problém ve svém životě můžete kontaktovat Dr. Isikolo na jeho e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com.com nebo jeho WhatsApp/Viber ho na: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  9. Psice: asi bych toho spamskreta stornoval a vymazal :D
    Jinak si úplně dokážu představit nádhernou bouřku od Boženy Němcové a děravou stromovinu s dvěma prokrehlyma osobama :D pamatuju si též v jedné jihočeské vísce, kde jako na potvoru stejně hrůzná průtrž a barák 20m a já stal pod jediným rozedranym stromem na zadní zahradě neoplocene :D Tohle zřejmě junior už nezazije :D

    OdpovědětVymazat
  10. Jak to můžu vysvětlit světu, že existuje muž jménem DR ISIKOLO, který mi pomohl přivést zpět mého bývalého milence a obnovit můj lůno. když se ztratila veškerá naděje. Já a můj milenec jsme manželé posledních 5 let bez dítěte, které jsme žili šťastně. Až jednoho dne jsme měli nedorozumění, protože jsem pro něj nemohl mít dítě, a tak se rozhodl žít pro jiné ženy, byl jsem tak smutný a frustrovaný a nemohl jsem ani jíst, až jednoho dne jsem procházel Internet, kde jsem viděl dámu jménem Sandra, která svědčí o kouzlu zavolat DR ISIKOLO, který jí pomohl přivést jejího manžela zpět domů, a tak jsem se rozhodl zkusit kontaktovat kouzla DR ISIKOLO, takže vysvětlím svůj problém DR ISIKOLO a on řekla mi, že bych se neměla bát, že mi pomůže vyřešit můj problém, že se můj milenec vrátí domů, k mému největšímu překvapení za pouhých 48 hodin mě můj manžel začal volat a prosit o odpuštění to byl skutečně zázrak, teď jsme jsou zpět jako manžel a manželka, týden poté, co byl můj lůno obnoven, a právě teď jsem za měsíc pryč všechno mé poděkování patří DR ISIKOLO, nebojte se, protože DR ISIKOLO je tu, aby vám všem pomohl, udělám vám laskavost zavěsil svou e-mailovou adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  11. Jmenuji se Jessica Funk a chci poděkovat doktoru Isikolou, velmi mocnému kouzelníkovi, který mi pomohl přivést mého muže zpět, před několika měsíci mám vážný problém se svým manželem do té míry, že opustil dům, a začal chodit s jinou ženou a zůstal se ženou, snažil jsem se vše, co jsem mohl, abych ho přivedl zpět, ale veškeré mé úsilí bylo zbytečné až do dne, kdy můj přítel přišel do mého domu a řekl jsem jí všechno, co se stalo mezi mnou a manželovi, řekla mi o mocném kouzelníkovi, který jí pomáhal, když byla ve stejném problému, pak jsem kontaktoval doktora Isikoloa a řekl mu každé přemýšlení a řekl mi, abych se už sám sebe nebál, že se můj manžel vrátí ke mně poté, co na něj seslal kouzlo, myslel jsem, že to byl vtip, poté, co dokončil kouzlo, řekl mi, že právě dokončil kouzlo, k mému největšímu překvapení během 2 dnů se můj manžel opravdu vrátil prosit mě, abych mu odpustil, pokud potřebuješ jeho pomoc, můžeš se s ním spojit je e-mailová adresaisikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196. je ochoten pomoci každému tělu, které potřebuje jeho pomoc.

    OdpovědětVymazat
  12. Bylo to jako filmový trik, když mi doktor Edede vrátil mého manžela do 24 hodin, vyzkoušel jsem mnoho zpusobu, jak dostat mého muže zpet, ale vždy se setkávám se špatnými lidmi, dokud jsem nemyslel doktora Ededeho radu každému, kdo má stejný problém kontaktujte ho na Ededetemple@gmail.com nebo Whatsapp +233235887825 Slibuji, že vás nikdy neodradíme.

    OdpovědětVymazat
  13. Můj život je plný štěstí, protože DR ISIKOLO mě nutí být šťastným. Jmenuji se Roxana Anda. Co se mi stalo, není to, co si mohu ponechat jen pro sebe, ale také pro svět, aby ti, kteří mají jakýkoli problém s jejich vztahem nebo manželstvím, dostali své milované zpět a byli opět šťastní. Já a můj milenec jsme měli nějaké závažné problémy, které vedly k našemu rozpadu, protože poté, co můj život nikdy nebyl stejný, jsem se pokusil všechny metody, aby ho zpět. ale byla to jen ztráta úsilí a ztráta času. Ale jednoho dne jsem při hledání na internetu narazil na někoho, kdo svědčí o DR ISIKOLO. Kontaktuji ho a vysvětluji mu svůj problém, až dosud jsem velmi překvapený, jak dokázal vrátit mého milence do 48 hodin. S touto skvělou věcí, která se stala v mém životě, jsem se rozhodl vyprávět celému světu o tomto velkém muži jménem DR ISIKOLO. Pro ty, kteří něco potřebovali, mi řekl, že v jeho chrámu není nic nemožného. Tolik mu věřím. Přátelé nebo kdokoli, kdo si přečte moje svědectví, potřebujete-li pomoci přivést zpět svého bývalého milence / bývalého manžela nebo chcete-li mít své dítě, laskavě ho kontaktujte e-mailem; Pošlete mu e-mail na adresu isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp/Viber ho na: +2348133261196 .. A slibuji vám, že se k vám váš milenec určitě vrátí.

    OdpovědětVymazat
  14. Zoufale jsem hledal nějaký způsob, jak přimět svého bývalého přítele, aby se do mě zamiloval. Měli jsme naše vzestupy i pády, ale za posledních 6 měsíců náš vztah šel na jih. Strávil jsem 500+ na kouzlu, o kterém jsem si myslel, že by mi pomohl a nevěděl, že jí nepomohla. Natáhl jsem se, protože chci být žádoucí ženou, kterou jsem byl, a on se do mě zamiloval a oženil se s mnou. Dokážu si představit tohoto chlapce s někým jiným, dokud jsem se opravdu nekontaktoval s Dr. Ikhinem, který udělal mé přání srdce. Dal mi podrobnosti o tom, jak mi pomoci, co udělal, když jsem se podřídil, a zachránil mého muže ze zlých rukou paní, která ho hypnotizovala, a můj muž se k vám vrátil za 48 hodin a byl jsem opravdu ohromen, že takový projev moci je opravdu skutečný. Teď můžu šťastně říci lidem, aby vyzkoušeli DR ISIKOLO ve svých problémech a čekali na okamžité výsledky. kontaktujte ho s jeho e-mailovou adresou. (isikolosolutionhome@gmail.com) nebo přímo Whatsapp / Viber: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  15. Nikdy jsem nevěřil v kouzla ani kouzla, dokud jsem nepotkal toto speciální kouzlo s názvem DR ISIKOLO (https://isikololovetemple.com).
    Muž, kterého jsem si chtěl vzít, mi nechal 3 měsíce na náš svatební obřad a můj život byl vzhůru nohama. Byl se mnou 4 roky a opravdu ho tolik miluji. bezdůvodně mě opustil pro jinou ženu. když jsem mu zavolal, nikdy nezvedl moje hovory a nechce mě vidět kolem sebe. takže, když jsem tomu muži řekl, co se stalo. pomohl mi s několika čteními a po těchto čteních mě donutil uvědomit si, že ta druhá žena udělala nějaká kouzla nad mým Manželem, a proto mě opustil ... řekl mi, že mi pomůže seslat kouzlo přivést ho zpět. Nejprve jsem byl skeptický, ale jen jsem to zkusil a za 2 dny mi můj manžel zavolal sám a přišel za mnou se omlouvat. Nemůžu uvěřit, že se ke mě někdy může vrátit, ale teď jsem šťastný, že je zpět, a teď jsme manželé a žijeme jako šťastná rodina. Zveřejňuji to na fóru, pokud někdo potřebuje pomoc tohoto muže. Můžete ho kontaktovat prostřednictvím tohoto WhatsApp: +2348133261196 nebo e-mailu isikolosolutionhome@gmail.com i na jeho webu: (https://isikololovetemple.com)

    OdpovědětVymazat
  16. navštivte jeho web (DR ISIKOLO): https://isikololovetemple.com
    Jsem tak šťastný, že mohu sdílet toto fantastické svědectví. Můj život se za 48 hodin úplně změnil. Vidím se do zrcadla a usmívám se. Poprvé za věky mám důvěru v sebe a své schopnosti. Mám svého přítele zpět v životě s pomocí Dr. Isikola. Omlouval se 48 hodin po vytvoření kouzla. Řekl, že si uvědomil, že se nikdy nechtěl rozejít, že by nezvládl emocionální zavazadlo, které jsem neustále nosil. Řekl, že si myslí, že má negativní vliv na můj život, a myslel si, že je nejlepší odejít. Řekl, že je těžké, že jsem pořád mluvil o minulosti. Oba jsme si navzájem odpustili. V kapse mám peníze, které jsou konečně moje vlastní. Moje kontrola odškodnění prošla, bylo mi řečeno, že je měsíce pryč. Jsem živým důkazem toho, co doktor Isikolo dokáže. Moc vám děkuji, doktore Isikolo za úžasnou věc, kterou jste udělali v mém vztahu. Jsem teď tak šťastná. S vaší pomocí jsme oba mohli vidět a mluvit si navzájem pravdu. Nikdy jsem si nemyslel, že kouzlo může pomoci pár, než jsem velmi rád, že jsem vás kontaktoval a inicioval, aby se to všechno stalo. Každý, kdo má problém se vztahem, může kontaktovat Dr. Isikola prostřednictvím e-mailu isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také Whatsapp +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  17. DR ISIKOLO JE TO NEJLEPŠÍ, OD KTERÉHO MŮŽETE VYHLEDAT POMOC. Jeho web je: https://isikololovetemple.com
    S tak velkým srdcem jsem zde, abych se vyjádřil k tomu, jak doktor Isikolo zachránil mé manželství před rozvodem. Já a můj manžel jsme měli určité nedorozumění a roztrhalo to naše manželství natolik, že můj manžel hledal rozvod. Takže nemám jinou možnost, než jít na internet hledat řešení mého problému, tam jsem narazil na podrobnosti doktora Isikola a na to, jak tolik lidí o něm a jeho úžasných dílech píše dobré věci a o tom, jak pomohl mnoho lidí obnovením vztahu. Kontaktuji doktora Isikola a ten mi řekl vše, co jsem potřeboval udělat, a to za necelých 48 hodin můj manžel zrušil rozvodové papíry. Nyní já a můj manžel žijeme společně v míru a harmonii, a to díky Dr. Isikolo za záchranu mého manželství před rozpadem. Kontaktní informace Dr. Isikolo jsou prostřednictvím e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  18. OKAMŽITÉ DOSTUPNÉ OSOBNÍ / OBCHODNÍ / HOME / INVESTIČNÍ NABÍDKA PŮJČEK BEZ NÁKLADŮ / STRES KONTAKTUJTE DNES VIA Whatsapp +19292227023 E-mail drbenjaminfinance@gmail.com

    Jsme finanční poradci poskytující spolehlivé půjčky jednotlivcům a financování pro podnikání, bydlení a zahájení projektů. Už vás nebaví hledat půjčky nebo jste v jakémkoli finančním nepořádku. Máte nízké kreditní skóre a bude pro vás obtížné získat půjčky od bank a jiných finančních institucí? pak se už nemusíte starat, protože jsme řešením vaší finanční neštěstí. nabízíme všechny typy půjček od 5 000,00 do 533 000 000,00 USD s nízkou úrokovou sazbou 2% a dobou trvání půjčky 1 až 35 let, abychom mohli splácet půjčku bezpečnou a nezajištěnou. Ztrácíte v noci spánek a trápíte se, jak získat půjčku Legit Loan? Kontaktujte nás přes Whatsapp +19292227023 E-mail drbenjaminfinance@gmail.com

    Sdílejte to a pomozte duši právě teď, děkuji

    OdpovědětVymazat
  19. Z toho se musíme všichni poučit. můj přítel, její a manžel potřebovali služebnou, tak si našli jednu pro sebe. když s nimi služebná zůstávala, můj přítel si začal všímat vtipného chování. moje přítelkyně si všimla, že její manžel a služebná se spolu mají. služka použila špatné kouzelné kouzlo, aby svázala mou přítelkyni a její manžel, služebná převzala kontrolu nad jejich domovem. protože moje kamarádka potřebovala zastavit všechny nesmysly, které se v jejím domě dějí, požádala o pomoc DR WALE. řekla, že řekla DR WALE všechno a DR WALE jí řekl, že všechno bude v pořádku. řekla, že ji DR WALE požádal, aby zaplatila za duchovní předměty, za které platí. DR WALE ji duchovně kouzlila, aby zahnala služebnou z jejich domu. a její manžel se vrátil k jeho snímání. Poté, co DR WALE odvedl skvělou práci pro mého přítele, kontaktoval ho další z mých přátel a stěžoval si, že ji její manžel vždy bil, byla hořká, ale přesto jí DR WALE pomohla vrátit její úsměv, když připravoval kouzlo, které obnovilo její manželství. dnes oba moji kamarádi žijí znovu šťastně se svým manželem. WhatsApp: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Dobrý den

    Máte nějaké finanční potíže? nebo potřebujete půjčku za velmi nízkou úrokovou sazbu, abyste mohli splácet své účty a zahájit nový život, vaše pomoc je před vašimi dveřmi, jsme zde pro správu půjček cash flow, abychom vám pomohli ve vaší situaci, kontaktujte nás dnes s naše prostřednictvím e-mailu na adrese: challotloan@gmail.com

    E-mail: challotloan@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Chci tady všem říct o tom, jak DR WALE změnil můj osud. Pracovala jsem jako prodavačka v automobilové společnosti téměř patnáct let a sotva jsem dostala provizi, abych zaplatila účty, zatímco jeden konkrétní kolega kupoval domy. Byl jsem z ní zmatený, protože jí všichni záviděli, kolik provizí udělala. Nechápal jsem, co je špatně, protože jsem byl ve své práci dobrý a ona nedělala nic, co by ji odlišovalo, a skoro pět let jsem nenašel odvahu se jí vyjádřit. Jednoho dne, když mě svezla, jsem ji prosil, aby mi dala nějaké tipy, a rozhodl jsem se, že se od ní budu učit, ale řekla, že jsem v té práci lepší, což mě ještě více zmátlo, protože ona byla evidentně lepší. Po mnoha rozhovorech mě informovala o DR WALE, který pro ni provedl kouzlo štěstí, což ji udělalo výjimečnou. Dala mi jeho kontakt a požádala mě, abych si s ním promluvil a udělal vše, oč mě požádá. Už je to sedm měsíců a právě jsem si koupil svůj první dům a našetřil dost peněz, abych mohl poslat svá dvojčata na vysokou školu. Byl jsem zlomený a bez domova a nikdy by mě nenapadlo, že budu tak brzy vlastnit domov. Děkuji, DR WALE. Požádejte ho o pomoc as jeho svolením zanechám jeho přímé kontaktní číslo WhatsApp / Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat