pátek 9. listopadu 2018

Hračky za padesát


Rebecca a Yasmine, realistické panny z privátu Naughty Harbor. Silikonová dvojka holek pro každou špatnost, o které se teď píše úplně všude. Někdy mě trochu děsí, že je absence mozku přímým motivem, aby se o vás psalo úplně všude, ačkoliv Rebecca a Yasmine na rozdíl od českých celebrit aspoň nemají potřebu dávat rozhovory.

Jsou diskrétní. Hebké a měkké a nemají pomerančovou kůži, i když jejich obejmutí může evokovat lehce mrtvolný zážitek. Možná se před použitím nahřejí. V Japonsku prý mohou dosáhnout na status přítelkyně. Žádné fláky silikonu na jedno použití v hodinovém hotelu a laciný prádlo z umělý krajky. Vozí se v autech, dostávají od svého majitele pozvánky na večeře a luxusní dárky.

Trochu mi to připomíná daleko méně sexuální, ale podobně umělý zážitek, když jsem se před skoro osmi lety probíjela oddělením kojeneckého prádla v Tescu v období povánočních výprodejů. Byla tam sada triček za 99,- a proti sobě jen my dvě a dva kočárky. Zuřivě prohledáváme novorozenecké velikosti balení na stejném věšáku za Žmurova vytrvalého řevu na jeden nádech. Vyhrála, hází balení do kočáru. To je pech, levný trička a ještě hodný mimino, běží mi hlavou takový ty podvědomý zoufalý myšlenky šestinedělky. Pak se do jejího kočárku podívám pořádně a setkám s tím zvláštním skelným pohledem vycpaný lišky, který byl i u Rebeky dobrovolnými testery popsán jako výrazně znepokojivý. Tohle totiž nebylo mimino, ale reborn doll. Roztomilé silikonové mimino, dodáváno zásadně bez kojenecké koliky a rostoucích zubů. Rostoucího čehokoliv.

Ale když se vrátíme k tomu sexu, měla bych jeden podnikatelský záměr. Pamatujete na našeho psa, co se až do svých patnáctin a ještě v předvečer mrtvice honil za fenama? Pokud se narodíte jako sexuální loudil, co si vrzne jednou za šest měsíců, když sousedi špatně dovřou branku od zahrady s hárající pudlicí a zbytek roku stalkujete feny, na který nemáte (a ony vám to dávají patřičně najevo), pořídíte si sexuální hračku. Jasně, stydíte se za ní, ale to časem přejde. Za pár týdnů o ní vědí úplně všichni ve společné domácnosti, a stejně vám koupí další pytel granulí a vezmou vás na procházku, nebo k veterináři na odčervení. Co už s váma, žejo?


Ta Britova vypadala asi nějak takhle. Omlouvám se, je to samozřejmě vykradená fotka z úžasné fotografické edice Much Loved  Marka Nixona. Ale vnitřně cítím, že Mark by mi odpustil, i když jeho práci spojuji s masturbací kulhavého nadrženého labradora. S tím, že mi odpustíte vy, počítám popravdě řečeno napevno, protože byste sami sotva schovávali bachratého plyšového medvídka s nechutnou náplní z vatelínu a zaschlého psího spermatu, jen proto, abyste ho mohli fotit a vystavovat na svém osobním blogu. Doufám, že jsem se ve vás moc nezmýlila.

No, a protože mají psi v současné (ještě jednou promiňte, ale použiju opět vykradený a navíc dost vulgární výraz) přepíčené době zdravotní pojištění, psychology, masážní salóny, kadeřnické salóny a nesmíme zapomenout ani na módní salóny, měla bych s tou velkou krabicí uválených plyšových hraček po dětech jisté nekalé úmysly. Tak se kdyžtak stavte, jestli máte jezevčíka v tenzi. Je to diskrétní a bez rizika.

13 komentářů:

  1. notvl, umělý dítě ? nebylo jenom sjetý ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidis, presne tyhle otazky si mozna klades i v posteli se slecnou Rebeccou;)

      Vymazat
  2. Takovej krásnej, takovej krásnej masturbační komentář mi to sežralo! - Achjo, dneska si člověk ani neškrtne. Natož pes. I když ten komentář byl o kocourovi a veverce.
    Možná se vzpamatuju z té ztráty a zítra napíšu jiný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Liško, néé! Prosím zpracuj tu ztrátu a dodej příběh o kocourovi a veverce!

      Vymazat
  3. Sem si je prohlíd na obrázku - to je snad lepší vůbec nic než tuto.
    Ale zase to do ničeho nekecá:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No... ale to nemusí ani živá (a ani na to tý gaffy nepotřebuješ moc).

      Vymazat
    2. Sejra: Zatím. Než se do ní vyvine software. Prý je to jen test toho, jak bude vypadat sex s humaniodním robotem v budoucnosti:)

      Galahad: Ale do živý musíš strkat jídlo, aby měla nějaký pohon. To jde přes gaffu blbě (a taky se připravíš o orál:))

      Vymazat
    3. No... penis v ústech tu gaffu docela dobře zastoupí. Tedy bych řekl, že pro tyto případy jí lze sundat :-D

      Vymazat
    4. Tak ale to už mi děláš z blogísku bordel!

      Vymazat
    5. To bych si nedovolil.
      ...si tu jen tak nahlas přemýšlím... O:-)

      Vymazat
  4. Oceňuju to zvládnutý SEO, který tě vyneslo na první stránku vyhledávání v Googlu, teď ti značně přibyde čtenářů. Jeden by skoro až myslel, že se s majiteli přístavu znáš. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co to tu zavonělo? Že by nová příležitost pro vypuštění další dezinformace o Psici?:)
      No ale bohužel tě musím zklamat. Ani noví čtenáři, ani noví kamarádi s panenkama...

      Vymazat
  5. Náš kocour má plyšáka. Kocour podstoupil kastaci a plyšák byl vyprán. A ztratil velmi na přitažlivosti. Je již jen občasným druhem a vůbec ne sexuálním.
    Plyšák má dvě jména - veverka a drevokocúr. Na obě ta jména dosud slyší kocour; tedy ví, že se týkají toho plyšáka a když zaslechne jeho jméno, jde ho hledat. Ale už ho neaportuje ani neatakuje sexuálně jako v dobách bujarosti. A mně se hned sympatičtější, ten kocour i ten plyšák.
    (Původní koment byl úplně jiný a vtipný, narozdíl od tohohle - koneckonců kocour i jeho plyšák podstoupili podobnou změnu směrem od vtipnosti:- )

    OdpovědětVymazat