pátek 25. ledna 2019

Zrzouni


Skoro byste řekli, že se to v mrazu nemůže stát. Ale některý věci, třeba domácí nanuky, nebo mrtvoly vašich nepřátel, tuhnou posraně pomalu!

Pokud bydlíte blízko parku, tak dobře víte, že jsou zrzouni pouze jedním z poddruhů říše psích výkalů. Dokonce nejsou zdaleka tak rozšíření, jako hnědáci, kterým ubírá na síle zácpa a výběrové granule rozmazlených pražských čoklů.  Zrzouni jsou svatý grál.

Přírodní produkty opravdových potomků vlků. Ti k večeři nežvýkají sušené býčí penisy a vitamíny na pěknou srst. Rozsápou na cucky mopse v károvaným svetru, koženou peněženku italskýho turisty a sáček s odstříkaným mlékem, co někomu vypadl z kočárku. A pak v parku nakladou hovno se superschopností změnit vaše zaběhnuté trasy tak nenápadně, že to považujete za svůj vlastní super nápad.

„Dneska bychom mohli jít do školky přes park“, navrhla jsem Čičman.

„Čemu se směješ?“ ptám se pod ptačím krmítkem (Jak rafinované! Hovno vás právě donutilo zvednout zrak mimo minové pole.)

Lekla jsem se, že jsem šlápla do toho obřího oranžovýho hovínka, ale tos byla ty, mami!“

Zrzoun na cestě pod vaše nohy.
Rexíku, díky za dnešní ráno!

8 komentářů:

  1. Mírně mimo téma, ale pobavilo podobně: čtu jeden zamčený blog. (Majitelka má mimo jiné kocoura.) Protože je zamčený, vzpomenu si jednou za čas (třeba jednou za 2-3 týdny) a otevřu URL, jestli přibyly nějaké nové články. Teď ho otevřu a poslední příspěvek:

    Čičman na veterině

    Perex: Aneb asi to nebude tak jednoduché..

    To jsem se hodně vyděsila a několik vteřin přemýšlela, co a jak s Čičman :))) Tak aspoň, že nenechává venku zrzouny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Quanti: Ještě toho trochu!:) I když - nech se překvapit, jedno živý zvíře se u nás rýsuje! Děcka už se teď dohadují, jak se TO bude jmenovat (možná jich bude víc). Zatím je jasnej Šíma podle nejhezčího kluka ze třídy, kterýho Čičman vyměnila za Matýska.

      Vymazat
    2. Šíma se mi líbí! Křeček? Morče? Strašilka?

      Vymazat
    3. Cuka mi ruka, ale halim se do mlcenlivosti! Coming soon:)

      Vymazat
    4. Králík!
      ...nebo snad prasátko...?

      Vymazat
    5. Prasátko! To bych si nechala sama!
      Zvířátko jak malované,
      ale králík to není, milý pane

      Vymazat
    6. Naprosto tě chápu, já mám prasátka také rád :-)
      Co tak chameleon...? Mohl by se jmenovat třeba Pascal. To teď hrozně letí u nás, protože Locika a protože spolužák Vítek chameleona má taky a je hrozně hezkej. Ten chameleon.

      Vymazat
    7. Jj, prý se s ním dá i mazlit - s tím chameleonem. Když já nevím, ten jeho pohled, kdy se na tebe z každý bulvy kouká zornice, co se otáčí jiným směrem...to by mě rozhazovalo z mé křehké rovnováhy:)

      Vymazat